maanantai 30. marraskuuta 2015

16.11- 18.11

Maanantai (16.11) oli aika normaali päivä. Tänään keskityttiin lisää rahti kirjaan ja pohdittiin tarviiko tehdä varauma yhteen kolliin ja opeteltiin huolellisuutta eli tarkistamaan että kolli määrät vastaa rahtikirjan määriä.
Tiistai (17.11) Aamu lähti todella hyvin käyntiin klo 5 ja oltiin jopa aikataulusta hieman edellä aamupäivän lenkillä kunnes viimeisen paikan vahtimestari sanoi että meillä olis tällä kertaa tällänen järjetön postitus. noita ihmeen pahvilaatikoita useampi kappale lisää ja niiden selvittämiseen menikin jokinen tovi 
keskiviikko (18.11) tänään auto oli melkein täysi ja keskus-varastolla piti miettiä tarkaan missä järjestyksessä kierretään meidän iltapäivän lenkki. tänään tein 5-14.30. tänään ei oikeastaan tullut mitään uutta asiaa, mutta vanhaa kerrattiin. Esim. miten kuormaa ei saa sitoa, josta saimmekin opetuksen kantapään kautta iltäpäivän lenkin loppu puolella kun sidoimme kompuran liian heikosti kiinni tai siis väärästä paikaa sillein että se pääsi kaatumaan kuorma-tilassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti